Az uTorrentben mit kellene átállítanom, hogy ne dobjon le véletlenszerűen torrenteket?
Figyelt kérdés
Szevasztok! 200-nál több torrentem van az uTorrent 2.2.1-be, de gyakran veszem észre, hogy bár indítás után fut mind, de pl. azután fél óra eltelvétel 2-3 torrentet mindig ledob, tehát mintha stoppolnám azokat. Nem mindig ugyanazokat a torrenteket dobja le, de nagyon ritka, hogy egyszerre fut egytől egyig az összes torrent (pl. 220/220). Alapbeállításokon használtam mindig is az uTorrent-et. Mit kellene átállítanom ahhoz, hogy ne dobjon le csak úgy torrenteket? Nem találtam a programban erre vonatkozó menüpontot, vagy csak nem vettem észre. Köszönöm!2019. dec. 31. 18:50
1/4 anonim válasza:
Picit fogd vissza magadat, nem hiszem el hogy egyszerre 200 feletti torrentet kell futtatni.
2/4 anonim válasza:
Az egyszerre futó torrentek száma korlátozott. De amikor egy fut, de nem tölti le senki, akkor bekapcsol újabbakat, tehát minél többet töltenek le tőled egyszerre, annál kevesebbet fog futtatni, de olyanokat kapcsol le amiket a lekapcsolás pillanatában nem tölt senki, kivéve persze ha mindet töltik, de ez szinte kizárt.
3/4 anonim válasza:
Persze, van egy olyan megoldás, hogy a qBitTorrent letöltése. Az elavult uTorrentet pedig felejtsd el az összes problémáival.
4/4 A kérdező kommentje:
A qBittorrent-et kipróbáltam tavaly, de nekem nem vált be nagyon, eszméletlenül kevés feltöltést hozott, nagy visszalépés volt az uTorrent-hez képest.
2020. jan. 1. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!