Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit jelent messengeren az...

Mit jelent messengeren az elérhető emberek sorrendje és aki nekem elől van az miért van ott, és neki én szintén elől vagyok?

Figyelt kérdés
:)

2019. dec. 29. 21:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Messenger, Facebook, Facebook Messenger, elől, jelentés, sorrend, emberek.
2019. dec. 29. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

aki erre megmondja neked a pontos választ, az csakis mark zuckerberg lesz.

ÉN sem tudom igazából, de számításaim alapján azok vannak ott akik sokat nézegetik a megosztott dolgaid, illetve a profilod.

Megmondom miért jutottam erre a következetesre:

Nemrég en is sokat gondolkoztam ezen, és azt vettem észre, hogyha megosztok például valamit, akkor bizonyos emberek megjelennek a chatemen az elsők között, akik amúgy soha sincsenek ott.

2019. dec. 29. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
10%
Messenger-ben az jelenik meg legfelül, akivel a legutóbb beszéltél. Nem bonyolult.
2020. jan. 20. 23:01
 4/6 hubabuba1 válasza:
94%
Harmadik válaszolónak írnám. Nekem olyanok is vannak legfelül, akikkel soha egy üzenetet sem váltottam. Akkor hogy is van ez? 🙂
2020. febr. 10. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
11%

Júzer error. Viccet félretéve úgy lehet ez, hogy pl. ismerős visszaigazolásnál is bedobja az újakat legfelülre, hogy "integetéssel ráköszönhetsz" vagy hasonló.

Nem gyakran jelölök be embereket, még ritkábban igazolok vissza bárkit is, így teljesen megfeledkeztem róla. Viszont más eset tényleg nincs, amikor random embereket bedobál legfelülre. Újonnan felvett ismerősök és legfrissebb üzenetváltások.

2020. febr. 10. 20:54
 6/6 Akitakarsz válasza:
100%

Erre amúgy én is kíváncsi vagyok.

Az biztos hogy akivel te beszélsz az viszonylag magasan van. (Legalábbis nekem úgy tűnik)

De a #2esnek is igaza lehet (nekem is vannak hasonló észrevételeim)

Van pl egy csaj akivel kb 2x beszéltem, régóta az ismerősöm de tudok róla... ezt azt velem kapcsolatban. És láss csodát... Szinte mindig legfölül van (persze lehet véletlen)

2021. márc. 6. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!