Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Metro exodus indulás után...

StolniyGrad kérdése:

Metro exodus indulás után hibaüzenet nélkül kilép, miért?

Figyelt kérdés

Helló!

Megszereztem a metro exodust, természetesen torrentről, mivel nem tudok 20 ezret kiadni egy eredetire :(

Eddig minden amit így szereztem be hiba nélkül, vagy kis mókolással ment. (metro 2033 , last ligth, doom4, cod-ok, farcry 2-3-4-primal, sorolhatnám még)

Összesen 4 szert töltöttem ezt le, ncore-on van 2 és egy másik oldalon is 2 különböző. A kommenteket olvasva 10 ből 9 embernek hiba nélkül megy.

Nos, telepítettem SSD-re ( másik próbánál HDD-re) és amikor elindítanám, a bevezető videók után egyszerűen bezár hibaüzenet nélkül. Indításnál először egy ablak fogad - függetlenül attól, hogy rendszergazdaként indítom- "previous launch was unsuccessful would you like to start in safe mode yes/no?"

Bárhogy próbálom, safe módban vagy normálban, ugyan az; a videók után kilép. Töltöttem le mentéset, viszont amikor a - felhasználók, rendszergazda, mentet játékok, mappába másolnám, nincs ott a metro exodus mappa, nem kreál a játék magának. Próbáltam úgy, hogy a defendert kikapcsoltam, próbáltam úgy telepíten is de minden ua lett. Van még egy benchmark nevű "izé" is a játékhoz a könyvtárában, azzal is indítottam, dx11 el, 12 vel, más más beállításokkal, de ugyan úgy kilép, csak itt amikor tölti a pályát betöltés után. Valami ötlet? Előre is köszönöm!

Még annyit, hogy a gépem Asus rog gl752vw

2019. dec. 29. 11:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy 340 ezres laptopról beszélsz, lol. Nincs még 20 játékra?
2019. dec. 29. 12:05
 2/2 meszike91 ***** válasza:

Mert lopott.

Amúgy epicen most be lehet gyűjteni egy 10 dolláros kupont. Meg 20 euróra van leakciózva a játék. Így csak kicsit több, mint 10 euró.

2019. dec. 29. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!