Az instagram törölni akarja a fiókomat, mit csináljak?
Egy ismerősöm mondta,h vele is ez volt és végül törölték a fiókját.
Úgy kezdődött az egész,hogy kiadta azt az insta,h át kell változtatnom a jelszavamat,mert amúgy törölni fogják a fiókom.Rámentem hogy megváltoztatom de mikor beírtam a régi jelszót nem fogadta el,ezért kértem egy sms-t az instatól,h elkülsjenek egy kódot,amivek megváltozatom.Végül sikerült,de nem ott változtattam át amit legelőször beadott. ( hogy át kell változtatnom mert amúgy letiltják,hanem a beállításokban). gondoltam hiába nem azon a lapon csináltam amit először beadott,majd elfogadja hisz átváltoztattam.Majd kiírta hogy le vannak tiltva a következő műveletek:(amiket észleltem) Mások bejegyzéseinek likeolása,és mások kikövetése.
Azt mondta az ismerősöm h vele is ez történt, 2 napig nem engedte neki ezt az instagram,majd 1 napig engedte majd megint nem és végül letiltotta őt.Tegnap óta megint nem engedi hogy likeoljam mások képét, szóval nekem is megtörtént a 2. eset.Mit tudnék csinálni, hogy ezt a fiókomat tudjam használni?
"kiadta azt az insta,h át kell változtatnom a jelszavamat,mert amúgy törölni fogják a fiókom.Rámentem hogy megváltoztatom "
Ez pont úgy hangzik mint egy adathalászat kísérlet, ahol önként megadtad a belépési adatokat, majd azt szabálysértő dolgokra használták ami miatt korlátoznak vagy tiltanak. Tényleg az instagram kérte, és tényleg az ő oldalukon/alkalmazásukon belül kellett jelszót változtatnod, megadnod a jelenlegit? Semmi realitás nincs benne. Ha be tudsz lépni és használni tudod a fiókot, semmi nem indokolja (főleg nem zsarolva), hogy vagy megváltoztatod a jelszót, vagy törölnek. Ilyen nincs sehol.
Rendszerüzenet volt az értesítés, vagy csak úgy jött valakitől? Ha megváltoztatod a jelszót, akkor azt az alkalmazáson belül meg lehetne csinálni. Ha kiléptet és elirányít egy másik oldalra, és te ott megadod a jelszót, akkor nem feltörtek, hanem önként megadtad nekik és visszaéltek vele. A megszerzett fiókoddal visszaélve pedig addig csinálnak valamit, míg le nem tilt az Instagram.
Ha még van hozzáférésed, mindenképpen változtass jelszót, de az alkalmazáson belül a hivatalos módon. A tiltás alapján viszont van rá esély, hogy a fiókodnak már lőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!