Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért vannak fps droppjaim a...

Miért vannak fps droppjaim a Division 2-ben?

Figyelt kérdés

a konfigom:

Ryzen 5 1600 3.2ghz

GTX 1050ti 4gb

2x4gb 3200mhz ram

negyed terrás ssd

1 terrás merevlemez

asszem ennyi.

megnéztem az összes driver le van frissítve, dx 11 en fut v-sync mellett. oc-zva van a vidikari de ha rajta van ha nem akkor is droppol. megy mellette a rivatuner is de az is ha be van kapcsolva ha nem akkor is droppol. magával az fps-el nincs nagy gond. simán megy stabil 75fps-el (nem tudom mennyi pontosan mert ugye korlátozva van) és kb fél vagy egy órás játék után nagyon komolyan elkezd droppolgatni addíg amíg újra nem indítom. most olyan low és medium grafika között vagyok bár menne nagyobbon is mert az átlag fps-em nem lenne kevesebb de lejjebb vettem hátha ez a baja de sajnos nem ez. csak ennél a játéknál van ez, pl gta 5 nél sincs egy 3-4 órás session után sem. leellenőriztem a hőfokok sem magasak sem a gpu sem a cpu nál. olvastam hogy másnál is van ez a gond de ők inkább a bétánál kérdezték még anno de hát az már mikor volt. ha esetleg másnál is van ilyen gond, és tudta fixálni akkor hogyan csinálta?

2019. dec. 26. 17:07
 1/2 The Wounded Eagle válasza:
Az szerver hiba volt valószínű. Engem konkrétan ki is dobott rengetegszer...
2020. ápr. 28. 13:30
 2/2 A kérdező kommentje:
volt egy elméletem miszerint a ram telik be egy idő után és azért kezd el droppolni. persze 8gb kevés de ugye ha megy vele... na mindegy fejlesztettem 2x8gb ra és megszüntek a laggjaim. tehát mondjuk egy fél vagy háromnegyed óra játék után betellett a ramom és azért kezdtem droppolni mint a fene. most megnéztem ennyi idő után közel 12gb ot zabál ez az állat. nemcsoda hogy eddig nem volt jó. tehát ha valakinek ugyanez a problémája akad és esetleg idetéved annak mondom hogy 8gb ram nem elég a divisionhöz és mellesleg a gta online is ekkörül eszik egy kis idő játék után!!!
2020. máj. 20. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!