Miért vannak fps droppjaim a Division 2-ben?
a konfigom:
Ryzen 5 1600 3.2ghz
GTX 1050ti 4gb
2x4gb 3200mhz ram
negyed terrás ssd
1 terrás merevlemez
asszem ennyi.
megnéztem az összes driver le van frissítve, dx 11 en fut v-sync mellett. oc-zva van a vidikari de ha rajta van ha nem akkor is droppol. megy mellette a rivatuner is de az is ha be van kapcsolva ha nem akkor is droppol. magával az fps-el nincs nagy gond. simán megy stabil 75fps-el (nem tudom mennyi pontosan mert ugye korlátozva van) és kb fél vagy egy órás játék után nagyon komolyan elkezd droppolgatni addíg amíg újra nem indítom. most olyan low és medium grafika között vagyok bár menne nagyobbon is mert az átlag fps-em nem lenne kevesebb de lejjebb vettem hátha ez a baja de sajnos nem ez. csak ennél a játéknál van ez, pl gta 5 nél sincs egy 3-4 órás session után sem. leellenőriztem a hőfokok sem magasak sem a gpu sem a cpu nál. olvastam hogy másnál is van ez a gond de ők inkább a bétánál kérdezték még anno de hát az már mikor volt. ha esetleg másnál is van ilyen gond, és tudta fixálni akkor hogyan csinálta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!