Milyen videó vágó programit ajánlotok egy kezdő számára?
OpenShot:
Nem mondom éppen, hogy pont a művészetét tanulod meg rajta a vágásnak, inkább az alapjait, de szerintem kezdésnek nem rossz. A hajdani Movie Makerhez hasonló, egyszerűen áttekinthető program, de annál azért jóval kifinomultabb.
Én filmorát használom. Hobbiszinten, családi videók/kirándulásokhoz. Tudod, csak néhány videót/képet összedobok, alávágok valami zenét, néha elhalkítom a zenét, hogy kiemeljem a videó eredeti hangját... és ennyi. Ja, meg egy főcím,ésegy vége plecsni megy rá 😃
Számomra nagy hibája, hogy még nem tudja a H265 kódolás, ami sok helyet megtakarítana. (Aztán azóta lehet már tudja, csak nem frissítettem)
Fizetős, de torrenten ugye minden fent van. Gondolhatod nekem honnan van meg... 🙂
Már nem emlékszem teljesen miért esett erre választás.
Egy táblázatot néztem, ahol összehasonlították, hogy melyik videószerkesztő mit tud, és az egyszerűbbek közül ez tudta a legtöbbet 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!