Miért nem tudok játszani ezzel a játékkal?
Szeretnék játszani az Europa Universalis IV-gyel, de akárhányszor elindítom mindig ezt az error-t kapom:
Értem mit jelent, de nem igazán tudom hova tenni, már gyengébb laptopon is láttam futni, és a fórumokon se találtam választ a kérdésemre.
A laptopom : Acer Aspire A-315-51
Processor Intel(R) Core(TM) i3-7020U CPU @ 2.30GHz)
GPU: Intel(R) HD Graphics 620
RAM: 4gb
Minden választ előre is köszönök, és kérelk hanyagoljuk azt a témát, hogy milyen erős ez a laptop(vagy gyenge), csak a kérdésemre, illetve a problémámra szeretnék megoldást, választ kapni.
1. Mint mondtam, semmilyen fórumon nem találtam semmit, ebből az következik, hogy a google-t már próbáltam.
2. Sosem írtam azt, hogy nem tudom mit jelent a hibaüzenet, SÓT, írtam is, hogy tudom mit jelent.
Kéne valami módszer arra, hogy a rendszer a jelenleginél több memóriát különítsen el a videófeldolgozás számára.
Ugye ez egy processzorba integrált gpu. Így nincs saját memóriája, hanem a rendszermemóriából kerül elkülönítésre számára. Sztem még így is tudna lekérni fél gigát. Szóval tudnia kell futtatni. Szóval ezt kéne elhitetni a játékkal, hogy neked megvan a megfelelő VRAMod. Egy mod akár 🤔
Gyors utánanézéssel találtam ilyet:
Nem minden gépen, de biosban lehet módosítani a rendszermemóriából a videófeldolgozásra szánt részt. Így 4 giga ramnál pont 512-t tudsz adni maximum, ami már elég kell legyen a játéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!