Xubuntu alatt bootolható pendrive készítés?
Xubuntu oprendszer van fent a laptopon jelenleg, de szükségem lenne a windowsra pár program miatt. Wine nem opció sajnos. És a virtualbox sem, mert nem elég hozzá a gép.
Tegnap akartam volna újrarakni, de nem tudtam bootolható pemdrive-ot készíteni.
Unetbootin és mkusb programokkal is kipróbáltam, utóbbit fel sem ismerte. Az unetbootin meg folyamatosan a default bootnál számolt vissza 10-től.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Köszönöm, kedves tőled! Viszont már felraktam a windows-t.
Igazából csak a gép miatt használtam linuxot (mert régebbi), de találtam egy "optimalizált" windows-t, ami szépen fut.
A programok közül mindre volt alternatíva vagy linux verzió, csak valahogy nem állt úgy kézre. 😂
"A programok közül mindre volt alternatíva vagy linux verzió, csak valahogy nem állt úgy kézre."
Akkor tényleg kár a Windows. Hidd el, ha megadod az időt, hogy megszokd, akkor rájössz, hogy jó és soha többé nem fog Windows kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!