Van valami jó repülőgépes szimulátort ajánlani? (pc)
Figyelt kérdés
Amin ti is játszottatok már és tudjátok h jó?vagy hasoló szimulátorosokat csak ne auto,motor legyen mert azokból már párat végigvitem...2010. júl. 19. 22:49
1/8 A kérdező kommentje:
oops ez de magyaros lett na m1 csak átírtam közbe me ez a hüje gyík soha nem fogadja el elsőre amit írok...:D
2010. júl. 19. 22:49
2/8 anonim válasza:
Talán azért nem fogadja el mert nem igazán tudsz írni.
A hülye tudtommal ly-al írandó.
Amugy Microsoft Flight Simulator nincs pc-re?
3/8 anonim válasza:
Repülő gép szimulátort kérsz, de az kikötés hogy ne autós vagy ilyesmi legyen. :D:D:D
4/8 A kérdező kommentje:
azt írtam lehet más simu is me ezeket má unom és amúgy tudom szerinted mejik hüje nem tudja hogy kell írni?XD amúgy alapból így irok így jobb...
2010. júl. 19. 23:01
7/8 Maresz 1229 válasza:
X-plane 10!De ha megveszed vagy meg akarod,legyél tudomás alatt, hogy nagyon nagyon jó a géped és, hogy nagyon drága!
Amúgy ha jó géped van király!24 000Ft a PC Pilot KFT.-től meg is tudod venni, egy webáruház!
8/8 Maresz 1229 válasza:
A PC Pilot KFT az a webáruház!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!