Ti hogy állnátok neki megtanulni a Photoshopot, Illutratort és az Indesign-t?
Vannak nagyon jó YT-tutorialok - mondjuk pont a túlkínálat miatt nem árt óvatosan kezelni ezeket. Múltkor láttam egy magyar csatin, ahol a srác tanította a népet, hogyan kell névjegykártyát szerkeszteni, csakhogy mindezt Photoshop-ban és RGB-ben csinálta - aki meg nem tudja, hogy ez így tiltott ösvény, könnyen félrevezetődik.
Az Adobe hivatalos tankönyveit én jó szívvel tudom ajánlani, itthon a Perfact kiadó adja ki:
Ne riasszon el a CS5, CS6, a funkciók 99%-a az új CC verziókban is megállják a helyüket. Ráadásul letölthető tananyagot is kapsz melléjük, tényleg az önálló tanulásra lettek ezek a könyvek kitalálva. Ha 1 hónapot rászánsz minden programra, sokat fogsz előre lépni.
+ nem programismeret, de ha érdekel a DTP (InDesign-ból gondolom), akkor erősen ajánlott még antikvárból megszerezni Virágvölgyi Péter: A tipográfiai mestersége c. könyvét (de asszem pdf-ben is fenn van több helyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!