Ha már DivX-es, akkor a FormatFactory-val tudod tömöriteni, de szerintem nem érdemes, mert DivX-ről DivX-re már sokat fog romlani a minősége!
2010. júl. 22. 06:34
12/17 anonim válasza:
Most itt vagy mindenki értelmetlen vagy te nem teszed fel tisztán a kérdést. Mi a fenének akarsz még 800 Mb DivX-et tovább tömöríteni? Az már hulladék minőségű lesz! Ha meg a váltószámokkal vannak a gondok és 8 gigát akartál írni, akkor vagy DVD Shrinket használsz, ha nincs rajta vagy csak gyengébb másolásvédelemmel van ellátva. A komolyabb védelme van, arra is van progi, de azt most hagyjuk. :) Én a tékából veszem ki a DVD-ket és bármekkora is, le tudom rontani egy normál dvd-re. A 800 Mb-os filmet baromság még tovább, a felére rontani.
2010. júl. 23. 08:48
13/17 anonim válasza:
Ja jók az információim, akkor a harmadik évad 12 részes. Szerintem az a baja, hogy ezt a 12 epizódot (á kb. 800 MB) akarja egy db dvd-re rátenni. Ez 12x800 MB = 9600 MB
Javaslom a kérdezőnek, hogy ne spóroljon a lemezzel! Két normál írható dvd nem kerül annyiba, mint egy db DL-es lemez. Ráadásul én a sorozatokat egy tokba szoktam rakni. Lehet már kapni normál vastagságú (14 mm) 6 db-os tokot. De ha nem számít a vastagság, akkor akár 10 db-os is van 33 mm-es vastagsággal.
2010. júl. 24. 09:48
14/17 anonim válasza:
Előzőben rosszul kezdtem: nem "Ja", hanem "Ha jók az információim..."
2010. júl. 25. 11:28
15/17 anonim válasza:
Na a válaszolók lassan rájönnek egymás között is, hogy mit akart a kérdező! :) Valószinűleg tényleg nem duplarétegű dvd-t akar, hanem DivX-es részeket, amiket tényleg nem szabad még tovább, a felére tömöriteni! Két DVD kell á:300 Ft és annyi! Gratula mindenkinek :))
2010. júl. 25. 14:10
16/17 anonim válasza:
Max ha telón akarná lejátszani a DivX-et, akkor lenne értelme tömöríteni. De ez megint más téma. :)
Én sose foglalkoztam DivX-ekkel, csak DVD-vel, nekem is a Shrink vált be. Bár van 1-2 DVD9-es film, amivel nem tud mit kezdeni, és hibát ír ki. Erre van tippje valakinek? Mármint, hogy mivel lehetne még próbálkozni? Köszi.
2010. júl. 25. 15:34
17/17 anonim válasza:
Kettővel ezelőttinek: Maxellre szoktam írni. Ha 50 db-ot veszek, 39 Ft db-ra. A Verbatim 60-ért szokott lenni. Ha szlovákiából rendelem, számlával, hivatalosan: 42-től már kapható viszonylag jó minőségű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!