Windows Movie Maker Full verziót honnan lehet letölteni?
A Fent lévőt töröld, majd töltsd le ezt, telepítsd a számodra szükségeseket, majd örül, és megköszön. :)
Ezt a csillagporos baromságot felejtsük már el. Nem véletlen a következő: A webhely letiltva
A weboldal szerepel a veszélyes kódokat tartalmazó webhelyek listáján.
A hozzáférés le lett tiltva.
A tuti itt:
Naponta telepítem iskolákba, és különböző intézményekbe az innen letöltött Movie maker-t. SOHA nem ütköztem problémába.
tabaki, te ha videószerkesztőről van szó, szereted magad a "mindent jobban tudok mindenkinél" kategóriába sorolni. 🤣
@kissendi:
Persze, mert éppen írtam a hozzászólást... Szerintem valamit félreértettél, én videószerkesztők terén szerény vagyok, mint az ibolya. Ennek pedig az az oka, hogy az égegyadta világon mindent Blenderrel szerkesztek, a többit csak a kérdések kedvéért próbálgatom.
@Kérdező:
Ugye tudod, hogy a valódi Movie Maker ingyenes (volt)?
Valószínűsítem, hogy a szokásos átverős programot töltötted le. Javaslom egyébként, hogy -- #2 használható linkjétől függetlenül -- ne ragaszkodj ehhez a támogatását vesztett lomhoz, hanem válogass az oly sokszor ajánlott listából:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Ezek nemcsak naprakészek, de nem kell velük együtt letöltened egy döhörnagy programcsomag számodra szükségtelen részeit.
Ha nem akarsz a M. Makertől túlságosan elrugaszkodni, akkor pl. az OpenShot, Olive vagy a VideoPad Free eléggé hasonlítanak rá, csak persze nem okvetlenül tartják a korlátait -- de az összetettebbeket is érdemes kipróbálnod, azok is csak ember számára készültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!