A Windows Tweaker nevű program okozhat valamilyen károsodást az elitebookomban? Mi a legrosszabb, ami történhet?
Arra használtam, hogy a gép teljesítményét kicsit megnöveljem és ezáltal PC játékoknál több fps-t nyerjek. Most már tudom, hogy ezzel nem növelhetem a játékélményt, illetve, hogy árthat is a rendszernek, ezért alaphelyzetbe állítottam a gépem (windows 10-et használok), ellenőriztem, hogy az általam végzett módosítások visszaálltak-e a Windows Tweakerben, majd letöröltem a gépemről.
Az lenne a kérdésem, hogy okozhat valamilyen károsodást az elitebookomban? Mi a legrosszabb, ami történhet?
Ezeket a módosításokat végeztem el:
https://www.youtube.com/watch?v=64vJCldweRk
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Már egyszer írtam, hogy a laptopban fizikailag nem fog kárt tenni.
Nem lett volna muszály alaphelyzetbe állítani, ez nem okoz kárt, igaz, haszna sincs.
Kedves Első Válaszoló!
Én úgy emlékszem, hogy a regedites módosításra mondtad azt, hogy nem tehet kárt a gépben, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!