Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem reagálnak a beviteli...

Miért nem reagálnak a beviteli eszközök Windows 10 telepítése közben?

Figyelt kérdés

Sem a touchpad, sem a billentyűzet nem reagál. Próbáltam előtte/közben is USB portra dugni egeret, de azt sem érzékelte. A BIOS-ban nincs lehetőség usb legacy funkciót beállítani. Igaz, hogy régi laptopról van szó, de előtte Windows 7 futott rajta, így gondoltam, hogy a 10 is futni fog.

A probléma így az, hogy már a legelső telepítő ablakon sem tudok tovább menni.

2019. nov. 28. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha régi gép, akkor akár az is megtörténhet, hogy nincs megfelelő illesztő beépítve hozzá

Próbáld meg úgy, hogy van hálózati kapcsolat telepítés közben

2019. nov. 28. 10:58
 2/4 P.O.C. ***** válasza:
És ha frissítő telepítést csinálnál. Úgy értem, a fent lévő Windows 7 alól indítanád a telepítést.
2019. nov. 28. 11:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#1 Milyen típusú kapcsolat? Használjak hálózati kábelt, igaz?

#2 Gondoltam rá, de sajnos a Windows 7-el történt valami és nem engedi bekapcsolni (kék halál szerű hibával újraindul). Legrosszabb esetben eltudom képzelni, hogy feltelepítem a 7-est ismét és azon keresztül Update-elem.

2019. nov. 28. 12:00
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 Sajnos úgy sem engedi. Már a "válasszon billentyűzetkiosztást" részénél megakad.
2019. dec. 5. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!