Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy telepítsek gépet BIOS-ból?

Hogy telepítsek gépet BIOS-ból?

Figyelt kérdés
Vettem egy gépet de nincs rajta op.rendszer. Anno is volt ilyen hogy biosbol kellett a gépet újratennem, ott simán kiadta hogy cd vagy usb vagy mirol akarom telepoteni. Itt viszont nincs ilyen... valamint a dvd meghajtó sem nyílik ki nem értem miért, úgy kellett kifeszegetnem. Valaki tudna segíteni vagy esetleg oldalt kuldeni vagy inkább vigyem be pc boltba ha ekkora péló vagyok?

2019. nov. 27. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Pendrive-re ki tudod tenni a Win 10 rendszert a Microsoft Media Creation Tool segítségével.

Boot-oláskor F12 gombot nyomd meg (miközben pendrive be van dugva), talán ez a gomb "minden gyártónál univerzális" és megjelenik a boot-olható eszközök sorrendje.

2019. nov. 27. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Használt gép havertől? Vagy zsír új? Azoknál Free DOS van.
2019. nov. 27. 22:35
 3/4 A kérdező kommentje:

F1 el engedi a bios-t előhozni.

Ez egy új gép és sajna nincs rajta free dos... mivel azt hittem a bios ugyan olyan lesz mint a régi gépen csak kiválasztom h cd rol telepítek oszt csá, de semmi ilyen nincs... :(

2019. nov. 28. 07:21
 4/4 anonim ***** válasza:
ÚJ gép? Hol vetted? Ha semmi sem megy rá, add vissza, mert gyári hibás.
2019. nov. 30. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!