Mit csináljak a sérült word fájllal?
A laptopomon az egyik word fájl egyik napról a másikra sérültként írja ki. Eddig tökéletesen működött, mindig megtudtam nyitni és írni hozzá, most viszont nem engedi megnyitni és ezt írja ki:Hiba a fájl megnyitásakor.
Próbálkozzon a következő műveletekkel:
* Ellenőrizze engedélyeit a dokumentumhoz és a meghajtóhoz.
* Ellenőrizze, hogy van-e elegendő memória vagy szabad lemezterület.
* A fájl megnyitásához használja a szöveg-helyreállító konvertálót.
Na már most én minddel megpróbálkoztam amiket ebben a szövegben felsorolt, még a megnyitás es javítással is, viszont mindig ugyanezt írja ki. Meg néha azt hogy olvashatatlan szövegrészlet van dokumentumban. Nagyon fontos dokumentum volt, rengeteg energiát fektettem bele. Mégis hogy javítható meg?
Ajánlom a git-et.
Nem feltétlenül csak programkódok verziókövetésére jó. :)
Így nem lesz 40 verzióra új fájl, csak egy, de bármelyik régebbi feltöltött verziót egy kattintással vissza tudod tölteni.
És még egy jó tanács:
A Pen-drive NEM adat-TÁRROLÓ, csak adat-HORDOZÓ.
Addig tartjuk rajta a dolgainkat amíg elszállítjuk A pontból B pontba.
Ezt sokan nem tudják, és azon dolgoznak...
Menteni tudsz felhőbe is, egy Gdrive-t vagy a Windowshoz / Wordhöz adott One Drive akár automatikusan is el tudja menteni neked a dolgaidat oda. Érdemes használni.
Persze csak ha nem szupertitkos amit csinálsz.
Ezeket még megpróbálhatod, hátha bejön valamelyik...
ha ezek nem jönnek be (mindenképpen ezekkel kezdd)
akkor:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!