Lenne egy kis gondom a videókártya driverrel. Tudtok megoldást? Többi lent
Figyelt kérdés
Nah szóval épp a minap megláttam az ati hivatalos oldalán a catalyst control center 10.6-ot (eddig 10.2-őt használtam) kiválasztottam mindent...videókártya típus oprendszer fajtája meg minden. miután lejött be mentem a vezérlő pultba letöröltem a régit (all ati drivers uninstall) és neki álltam felrakni az újat. minden simán ment egészen addig amíg nem kezdett el gyanúsan gyorsan telepíteni (értsd: kihagyott sztem fájlokat) befejezte újra indítottam és mit látok hát hogy nem rakta fel a ccc-t csak minden más segéd szart (Demo játék meg ilyenek) ezután már a régit se rakta fel rendesen. aki tud kérem segítsen nagyon megköszönném.2010. júl. 18. 21:10
11/13 anonim válasza:
Akkor próbáld a rendszervisszaállítást, itt egy kis segédlet is: [link] Semmiféle kárt nem okozhatsz vele, ha visszaállítod egy korábbi időpontra (az ATI driver letörlése előttire...) akkor visszaáll a korábbi állapot.
12/13 A kérdező kommentje:
Húúú ember kösz ezer hála visszaállítottam tegnapra és sikerült. természetesen a zöld kéz jár neked
2010. júl. 18. 22:40
13/13 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült! (És nem elsősorban a zöld kéz miatt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!