Nem eredeti az officom, és ezt írja ki. Ha nem aktiválom, nem tudom használni?
2019. nov. 17. 23:47
1/6 fukapapa27 válasza:
Nekem is ilyen hasonló Officom van és ezt az üzenetet írja minden alkalommal ha elindítom kb. már 3-4 éve és láss csodát még mindig ugyanúgy működik. De ha Téged ez zavar akkor tölts le hozzá való aktívatort és kész. :)
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval két nap múlva nem fogom tudni használni, ha nem 2 nap múlva nem vásárolom meg?
2019. nov. 18. 02:33
4/6 fukapapa27 válasza:
Higgy nekem fog az ugyanúgy működni ahogy eddig az a figyelmeztető csak ijesztget aminek látod Te is bedőltél, nem igaz? Ha meg nem bízol bennem de látom meg venni nem akarod akkor ott a másik alternatíva amit írtam az aktívator és ha ez sem akkor fogadd meg a kedves #2 író tanácsait! :)
5/6 Shaddark válasza:
"De ha Téged ez zavar akkor tölts le hozzá való aktívatort és kész. :)"
Aztán majd gyere vissza kérdezgetni miért lassú a gépem, hogy kaptam rá 100 féle vírust és miért használja más is a gépemet :)))
Hardveraprón kb. 3-5e körül tudsz használtat vásárolni, megveszed, nem lesz vele gondod 1000 évig se...
6/6 anonim válasza:
Libre Office. És az életben nem lesz ilyen problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!