A Windows XP-ém nem ment át a hitelesítési vizsgálaton, most mit tegyek?
Írtam privit is, de annyian kérdezték, így inkább feltöltöttem és belinkeltem.
Letöltöd, találsz benne egy exe-t, ezt lefuttatod (vírusmentes), az eltávolítja azt a frissítés, ami ellenőrzi az eredetiséget.
Ezt követően Start > Vezérlőpult > Rendszer > Automatikus frissítés résznél beállítod, hogy csak értesítést kérsz, ha van frissítés, ne legyen automatikus letöltés és telepítés.
Ha jön frissítési értesítő, megnézed, hogy mit akar letölteni. Ha a frissítés neve az, hogy Eredeti Windows Valódi Előny ellenőrzőeszköz, a pipát KIVESZED előle, azt nem töltöd le. És akkor többet nem fordul elő a probléma.
Ha ez utóbbit nem csinálod meg, és automatikus letöltésen hagyod a windowst, akkor már másnap visszajön a probléma (ugyanis az általam küldött fájl uninstallálja a frissítést, és így a windows azt látja, hogy az még nincs letöltve.)
Helló!
(Részben) saját feltöltés, vírusmentes, leírás a szövegben!
Üdv!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!