Miért jelez az avast 14 GB rendszerszemetet egy alig használt rendszeren?
Figyelt kérdés
Két rendszert telepítettem egy év eltéréssel, de alig használtam őket. Nem telepítettem programokat, kizárólag böngészőt használtam. A későbbin még is csak 600 MB rendszerszemetet jelez.2019. nov. 5. 18:24
1/2 belapus válasza:
Ne foglalkozz vele!Egyrészt a fejlesztők úgy gondolták, hogy a Microsoft munkatársainál jobban tudják megítélni, mi felesleges, másrészt ez is egy lehetőség, hogy upgrade-eljék a terméküket.
Azóta "szálltak rá" különösen a karbantartásra, amióta hozzájuk került a Ccleaner, bár addig is rengeteg funkciót építettek be egy vírusirtóba.
2/2 anonim válasza:
Az Avast önmagában szemét.
Sokszor találkozom vele átirányított oldalakon, ahonnan sunyi módon megpróbálja telepíteni magát!
A Pandám már párszor pofán vágta! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!