Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért jelez az avast 14 GB...

Miért jelez az avast 14 GB rendszerszemetet egy alig használt rendszeren?

Figyelt kérdés
Két rendszert telepítettem egy év eltéréssel, de alig használtam őket. Nem telepítettem programokat, kizárólag böngészőt használtam. A későbbin még is csak 600 MB rendszerszemetet jelez.
2019. nov. 5. 18:24
 1/2 belapus ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele!Egyrészt a fejlesztők úgy gondolták, hogy a Microsoft munkatársainál jobban tudják megítélni, mi felesleges, másrészt ez is egy lehetőség, hogy upgrade-eljék a terméküket.

Azóta "szálltak rá" különösen a karbantartásra, amióta hozzájuk került a Ccleaner, bár addig is rengeteg funkciót építettek be egy vírusirtóba.

2019. nov. 5. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:
71%

Az Avast önmagában szemét.

Sokszor találkozom vele átirányított oldalakon, ahonnan sunyi módon megpróbálja telepíteni magát!

A Pandám már párszor pofán vágta! :D

2019. nov. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!