Mi állítódott el a Firefoxban?
Kipróbáltam a Privát böngészés (Inkognitó) módot. (Asztali gépen, W7.) A címsorral egy vonalban, az oldal legszélén van az a 3 vízszintes csík, innen kapcsoltam be az Új privát ablak-ot.
Gyakorlatilag csak 1-2 oldalt megnyitottam, és egy perc múlva zártam is be.
Kicsit később a Firefox újraindításakor települtek a frissítések.
Azóta ha könyvjelzők közé akarok tenni egy bármilyen oldalt, a szokásos módon be lehet tallózni, hogy melyik mappába akarom tenni, de nem lesz ott. Viszont amikor a könyvjelzőzés végén a Kész-re kattintok, akkor az említett 3 vonalra mutatva kijön egy kis ablak, hogy az oldal a(z itt lévő) Könyvtárba lett mentve. És ott tényleg meg is találom, ömlesztve a többi, régi könyvjelzővel. De felül, a Könyvjelzők között, a betallózott mappában nincs meg.
mert nem a library-s bookmark-ra kell menni, hanem a csillag és alatta egy alulvonás-ra, ott található rendezetten:
(nem működött a print screen gomb)
ha nincs kint, akkor jobb egérgomb -> testreszabás, majd kihúzod és kész
Köszi, de én nem ezt szeretném.
Nekem hagyományos módon felül, az oldal legtetején vannak a Könyvjelzők.
Innen is indítom a könyvjelzőkészítést, rendben végigmegy a folyamat, de a Kész gombra nyomva azt mutatja, hogy itt a három vonáshoz került a link. Ahonnan indítottam, felül, ott meg nincs. Az összes többi régi az megvan, a rendes mapparendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!