Program files áthelyezhető-e win7-en másik particióra?
Figyelt kérdés
64 bites win7-en utólag áthelyezhető-e a program files mappa másik particióra, ha már vannak telepítve progik benne? valahol olvastam hogy a registryben meg kell változtatni az elérési utvonalat a másik particio betüjelére, aztán átmásolni az egész program files mappát oda, majd ujraboot után kitörölhető az eredeti helyéről, de azt is olvastam hogy a telepített progiknál mind át kéne írni egyenként az utvonalat, és azt is mondták szinte reménytelen... profi szakértő véleményt szeretnék. Köszi2010. júl. 17. 21:03
2/6 A kérdező kommentje:
OKÉ kösz, de lehetne magyarul? vagy összefoglalnád nekem a lényeget ha kérhetem. köszi
2010. júl. 18. 16:47
3/6 P.O.C. válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
kösz P O C. de nézd meg ezt jobban... aki írta nem éppen profi, egyébként ezt már én is olvastam, ezért kértem hozzáértő ember szakvéleményét...
2010. júl. 19. 20:36
5/6 MicroNet válasza:
Így át lehet helyezni a program files mappát, de a telepített programok nem fogják tudni, hogy új helyre "költöztek". Pl. a parancsikonok, a start menü bejegyzései mind a C:\Program Files-ra mutatnak. Találtam egy programot amivel egyenként elvileg megoldható, átírja a reg. bejegyzéseket, parancsikonokat a program új elérési útjára, de ki nem próbáltam.
6/6 anonim válasza:
az a cikk teljesen jó, ha annyi nem elég a bizonyításra h ért a winhez hogy turkál a regben akk nem tom hogy ki profi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!