Windows 10 telepítésnél miért kötelező mag adni már fiókot vagy telefonszámot vagy a PIN-kódot?
Telepítettem pár hete a Win10-t és kérte adjak meg fiókot vagy Skype fiókot vagy telefon számot, én a Skype fiókomat adtam meg, aztán az után meg kért PIN-kódot is.
Miért erőltetik ezeket?
PIN-kód még jó dolog, de a fiók az már sok, nem szeretnék Microsoft fiókjaim legyenek, Skype-ot is törölni akarom.
Elég nekem a Google fiók és a Xiaomi Cloud fiók, esetleg még Mega nz MediaFire fiókok.
Simán kötelezővé teheti a Microsoft, ha akarja. Valószínűleg az egyetlen ok, amiért nem teszi, mert számítógép sokkal inkább elképzelhető internetkapcsolat nélkül. De már a Windows terjesztés gerince sem retail. Vagy lemezkép közvetlenül tőlük, vagy előtelepített rendszer.
Kérheted telepítő adathordozóval is, van ilyen opció.
Csak persze + költség, nincs is igazán igény rá így természetes hogy átálltak és opcionálisan van csak adathordozós terjesztés.
Minek áraznák be kötelezőre, ha alig van valaki aki igényt tart rá manapság...
- Nem vezethetnék be, a szerződést ők sem módosíthatják visszamenőleg. Adhatnak ki egy win10NET verziót, ami így működik de a már eladottakra ahogyan rád úgy rájuk is vonatkozik a szerződés.
Ilyen csak Magyarban van hogy visszamenőlegesen módosítanak valamit, - az sem törvényes csak hát nem tudsz tenni ellene...
Mitől lenne jobb a Win8 mint a 10?
Ugyanaz az alapja, csak az egyik fejletlen, primitívebb, a másik meg tovább lett fejlesztve.
Ilyen alapon:
A trabant is jobb mint a Zonda F...
Pl. tudja a végsebességet, sokkal kisebb a súlya, könnyebb parkolni vele, kevés meghibásodás, olcsóbbak az alkatrészek ... ... ...
A zondát meg nem is tudod kihasználni mert sose megy a km/h mutató a végéhez. Tehát vegyél trabatot akkor??? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!