Miért nem lehet párosítani a kontrollert a géppel?
Adott egy ilyen kontroller:
Asztali géphez szeretném csatlakoztatni, vettem hozzá egy 4.0-ás bluetooth adaptert. Telepítettem a programját, majd megpróbáltam összekapcsolni a két eszközt. Felismeri a gép a kontrollert, viszont nem párosítja. Kiírja, hogy párosítás folyamatban, pár percig tölt, majd azt mondja, hogy az eszköz nem válaszol.
Mit kellene még beállítani, hogy működjön?
Nos, úgy néz ki, az adapter vagy valamelyik beállítás nem jó, telefont se enged a géphez kapcsolni. Erről az adapterről van szó egyébként:
Nincs valami ötleted, mi lehet a gond?
Én is ilyen kontrollert használok, de a hozzá való vezetéknélküli vevővel. Soha semmilyen gondom nem volt vele. A bluetooth megoldásról olvastam mindenfélét, valakinek megy, valakinek nem, olyan is van, hogy néha megy, de random szétkapcsolgat. Gondolom nem mindegy milyen bt adaptert használsz.
Ha csomagban veszed a vevőt a kontrollerrel, akkor egész elviselhető ára van, amúgy kicsit drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!