Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Telepítettem a ms officot, és...

Telepítettem a ms officot, és kiadott valamit. Mire kell menjek és miért? És utána?

Figyelt kérdés

erről lenne szó:

[link]

Jogtiszta, kulccsal lett telepítve-

2019. okt. 21. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez a Microsoft Office (nm Offic, annak nincs értelme) telepítése utáni adatvédelmi beállítások.

Opcionálisan használhatsz online (Internetről elérhető) súgótartalmakat, van hozzá külön letölthető hibaelhárító eszköz, illetve csatlakozhatsz a "Felhasználói Élmény Növelő Programjukhoz", mely során - elvileg - anonimizált adatokat küldhet a rendszeredről, ha valamilyen instabilitási probléma lépne fel a program használata során. Viszont mindezeknek megvannak a maga adatvédelmi kockázatuk (egy multinacionális nagyvállalathoz kerülnek adatok) - ha mindezektől mentesülni akarsz, akkor ne jelöld be egyiket se, csak nyomd meg a Next-tet.

(Bár ezt némi szótár-/fordítószolgáltatás-használattal - [link] - ki lehetett volna deríteni. Apropó: miért nem magyar nyelvű Office-t használsz, ha már van olyan?)

2019. okt. 21. 14:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem találtam szabadjon hozzáférhető, kulccsal rendelkező officot :( magyart.
2019. okt. 21. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!