Hogy lehet visszaállítani ujratelepítés nélkül?
Figyelt kérdés
Indítani akartam egy fájl amit akkor töltöttem le megkárdezte mivel indítsa nem néztem a kiterjesztését exe volt és én rányomtam a winrart most semien exet nem tudok elindítani mindent winrarral indítana.A mozzilából még nem léptem ki azóta :D
windows 7 x64
2010. júl. 16. 19:47
1/2 Oberle Gábor válasza:
Idézek: "Hogy mit tegyen a Firefox azokkal a fájlokkal, amelyeket nem tud megnyitni, az Alkalmazások panelen adhatja meg. Ennek a panelnek a megnyitásához válassza az Eszközök > Beállításoka Szerkesztés > Beállításoka Firefox > Beállítások menüparancsot, majd nyissa meg az Alkalmazások panelt. Itt megváltoztathatja az adott fájltípus kezelésének beállításait, de akár törölheti is a fájlkiterjesztést a listából."
2/2 Oberle Gábor válasza:
Röviden: Eszközök > Beállítások, majd nyissa meg az Alkalmazások panelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!