Dél pestmegyében, hol lehet beszerezni személyesen w10 Home op. Rendszert, lemezeset, érintetlen ujjat?
Pedig a letöltős verzióban - MStől letöltve persze! - csak benne lenne egy jó adag frissítés is... Plusz pendrive-ról jóval gyorsabb az install.
Kulcsot meg akár utána is vehetsz veterán pár ezer forintért... (igen, legálisat, újraértékesített licencek)
"...érintetlen ujjat?"
Sehol, mert az ujj az éppen érintésre(is) való.
1: köszönöm a választ!
A többieknek meg: Van itt aki esetleg a kérdésre is tudna, vagy csak próbálna válaszolni ahelyett, hogy félre értene egy szót a kérdésben? :D
1: tudom hogy pendriven, egy előre elkészített (pl. rufus-al) op. rendszerrel gyorsabb, jobb telepíteni, de én még egy hagyományos lemezes példányt szeretnék beszerezni, Feltéve ha még kapható valahol ilyen. Természetesen az érintetlenséggel kapcsolatban értem azt, hogy nem piszkálta, nem használta még senki semmilyen formában sem, vagyis egy nem magán személytől való vásárlásra gondoltam, hanem egy megbízható bolti példányra. Persze az sem lehet garancia, de mégis... Talán...
_
1:
Amugy mi az hogy "újra értékesített licenszek" ??? :o
egyszer már felhasználták? vagy hogy? Ha egyszer már felhasználták, és ezt regelte a felhasználó a Mikrosoft az rendszerében, akkor hogy lehet újra felhasználni??? :) nem vágom az ilyesmit alapban sem.... :O
9: Egyértelmű hogy nem ilyesmire gondoltam! :D
Valaki esetleg élt már akkor, amikor pl. az Xp.-ket lehetett gyári csomagolásban "eredetibe" vásárolni??? Boltban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!