Az excel miért nem az általam kiválasztott oszlopban lévő értékeket írja az x-tengelyre?
3. képnél írtak szerint próbáltad?
Jobbegérgomb > Adatok kijelölése > Vízszintes (kategória-) tengely feliratai > Szerkesztés
Kipróbáltam két Excel verzióval is (2007 és 2016), de nálam mindent egyből jól ismert fel. (~8ezres táblázat: 0,001-7,810)
Nálam is szürke a Vízszintes tengelyfelirat Szerkesztés gombja.
Ha duplán klikkelsz a tengelyre (feliratára), akkor megjelennek a tengely-határok és a lépték, mint a fent linkelt leírás 5. ábráján?
Sajnos nálam azóta sem jó, biztosan valami egyéb beállítás az oka, amire nem sikerült rájönnöm.
Nem az a baj, hogy a tengelyt nem tudom formázni, hanem az hogy nem az A oszlopot ábrázolja, hanem helyette azt, hogy hányadik adat. Megcsináltam originnel, így nem olyan szép de legalább jó :D
Köszönöm a segítséget :)
Ha egy új Excel dokumentumba átmásolod ezt a két oszlopot, akkor ott jó lesz a diagram?
Régóta módosítgatott dokumentumoknál, néha fura hibák jönnek elő.
Kihagytam:
A diagramot kijelölve, a jobb felső sarkánál a tölcsér ikonra klikkelve, majd a Nevek fület választva, látható több elem is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!