Ha azt akarom hogy a Windows 7 telepítője be tudjon bootolni, akkor ahhoz mit kell kiírnom ISO-ban?
Figyelt kérdés
Nero-val szeretném kiírni!2010. júl. 16. 11:30
11/21 anonim válasza:
Kattints duplán az iso-n.Ekkor elindul a Nero Burning Rom/elvileg/.Azzal írd ki lemezre.
12/21 A kérdező kommentje:
A BIOS verziója: Award Modular Bios v6.00PG
2010. júl. 16. 13:30
13/21 anonim válasza:
A BIOS-ban van advenced bios features menüpont, és a first boot device-ban cd rom van beállítva?
14/21 A kérdező kommentje:
Igen. Bemegyek oda hogy first boot vagy mi, és ott van hogy USB, LS120, Cd-rom, Hard disk+(2 vinyó van a gépben) meg még van egy pár.
2010. júl. 16. 13:46
15/21 anonim válasza:
Az lol...
Van otthon másik op.rendszered, hogy meg tudd nézni bootol e róla?
Nekem is volt egy visszajáró vevőm, akinek a gépe az istenért sem akart bootolni win7-ről (több verziót is próbáltam), csak vista és xp ment rá.
16/21 A kérdező kommentje:
Nincs másik oprendszer sajna. És nem tudjátok hogy miért nem bootol be?
2010. júl. 16. 13:57
17/21 anonim válasza:
Ez számomra is rejtély...
Az olvasód felismeri a dvd-t?
Mármint a sajátgép-ben látod?
Dupla kattal elindul az autorun?
18/21 A kérdező kommentje:
Elindul az autorun. Ha berakom a DVD-t, akkor egyből indul a telepítő(Sajátgépből).
2010. júl. 16. 15:31
19/21 anonim válasza:
És újraindításnál nem dolgozik az olvasód?
Nem ír ki semmit?
20/21 anonim válasza:
de az az érdekes hogy rendszer kiírásnál mindig azok szarakodnak akik neroval írják ki, én ashampo burning 6ot használok, ingyenes író cucc,és egyszerüen rámegyek új képfájl/ISO készítése,betallózom az ISOt és kiírom,majd gond nélkül kipróbálom és ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!