Windows Xp nél hol lehet kikapcsolni a tanusítvány figyelőt?
Gondolom van valamilyen "hibaüzenet". Pontosan mi a szövege?
Vagy tudnál készíteni róla képet, és feltölteni valamelyik képmegosztó weboldalra?
Alt+PrintScreen > Paint > Ctrl+V > Mentés > feltöltés...
https://www.youtube.com/watch?v=dOEHlaSdcns
Egyébként a nyomtatógyártó programjáról van szó, vagy egy külön cég nyomtatófüggetlen szoftvere?
A következő a teendő:
1. Nem használunk XP-t 2019-ben!
2. 2019-ben NEM használunk Windows XP-t!
3. De tényleg, 2019-ben NEM használunk XP-t!
4. Telepítesz egy Win10-et, mert a Win7-nek is már csak 3 hónapja van hátra!
5. Letöltöd a printer drivert a Win10 alá, vagy akár nem is kell, mert beépített is van
rendszer tulajdonságok - meghajtó ellenőrzés
Gondolom valamilyen vállalati ipari célgép használja még?
Csak tipp:
Kihúzod a netkábelt és a gép óráját visszábbállítod pár évvel..
CspCsj nevű felhasználó nak
elöször az új hardver varázsló bukkan elő, majd a nem ment át a Windows logó teszten felirat,ha a telepítés folytatására kattintok végigmegy a telepítésen, de a végén ismét felugrik az új hardver varázsló ablak,vagyis kezdi előröl. A próbálkozások után pedig a végén feladja hogy a szoftvertelepítése sikerült, de az eszköz nincs csatlakozva a számítógéphet, pedig az USB be van dugva, és a felhívásra lett bedugva.
Egyébként a nyomtatógyártó programjáról van szó, vagy egy külön cég nyomtatófüggetlen szoftvere?
A Hp oldalról letöltött szoftverről van szó.
Valahol a gépben hiba van ami nem engedi tovább
ezt az utobbit nem ismertem..
hol kell az új nyomtatót hozzáadni?
CspCsj nevű felhasználó
Köszönöm,lementem a képet hogy milyen hibát ir ki.
A HP támogatás oldaláról töltöttem le a programot és azt akartam telepíteni,mert CD-t nem kaptam a nyomtatóhoz. Egyértelmű hogy az OP rendszer valami hibája.. Most ezt a letöltött programot tudom telepíteni..de amikor rácsatlakoztatom a nyomtatot a felhívásra..akkor adja ezt a megjelölt hbaüzenetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!