2019-ben Win 7 vagy Win 10?
Tudom hogy jövő januártól megszűnik a Win 7 támogatása!
De én most tervezek gépet összerakni, és nagy dilemma nekem hogy melyik legyen.
6 éve használok 7-et és rettentően megszoktam! A második ok az hogy tudtommal kevesebbet fogyaszt, mint a Win 10, illetve a régebbi játékok (cs go is pl) jobban futnak a 7-en. Ha engem csak a 2019 előtti játékok érdekelnek, és mindenképp 7-et szeretnék, akkor szerintetek érdemes beruházni rá? Egyszer használtam 8.1-et, és az sem tetszett!
Ha nem a gyári rendszergazda fiókból csinálod, akkor persze, hogy nem működik
Viszont mivel én azt használom, ezért nekem működik
Ja, mert az tök normális, ha egy alapból rejtett és letiltott adminisztrátori fiókot kell aktiválni alapfunkciók eléréséhez, ami amúgy jobb is, ha rejtve marad. Van elég biztonsági rés ebben a szarban anélkül is, hogy az hozzáférhető. Plusz arra sem vennék mérget, hogy ez egy végleges és működő megoldás. A MS szereti kipatchelni ezeket a kiskapukat.
Persze, van másik mód is, Enterprise LTSB verziót kell használni, abból majdnem minden ki van gyomlálva, ami az alap W10-et hulladékfossá teszi, csak azt meg megvásárolni nem egyszerű.
Windows frissítéseket nem ajanlott letiltani.
De kicsit vicces, hogy az opr.rendszer a 4GB ramkészletből megeszik 2GB-ot mert éppen a defender, vagy egy update megy. :D Windows 8.1-nél 700-900MB volt foglalva(defender, és update ott is volt). Semmi sem futott altalam a két rendszer alatt. Windows 10-et HDD-s laptoprol futtatom egész gyors.
(Egy 2-3 GB Ram igényes jatekot akarnék futtatni, szarra akadna, mert a kedves opr.rendszer megeszi a ramot)
Ebből tényleg jobb a 8.1 vagy egy 7, csak 8.1-re az AMD nem gyart driver, 7-re meg nincs vga driverem :S. Így kötelezően a 10-hez vagyok kötve.
De ezt leszámítva nagyon jo rendszer lenne a 10-es.
Szívesen, de ez most 500ft/hozzászólás volt.
Mikor utalsz? :p
Figyelj meg lesz! :D Készülj! 🤔
Windows 10 csak! A linux egy hulladék nem megy rajta semmi játék..... A windows 7 meg csak egy vista sp3...
és az intel is egy rakás szemét.... nem is értem manapság ki vesz intelt egyáltalán -.-“”” skylake++++++++++ kazán mind
meg az android kuka telefonok... a szarszung azt hiszi adhatja annyiért a kaki telefonját mint az apple... remelem csődbe megy
az iphoneon legalább normális egy egyedi rendszer megy
nem egy ilyen opensource kaki ami sose kap frissítést...
Igaz nem vagyok Linuxos,de legújabb Linuxon úgy tudom,futnak már újabb játékok.A win10 pedig továbbra is hulladék félig kész kategória.Bármelyik régebbi Windows mérföldekkel jobb tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!