Kpe kérdése:
Hogyan tudnám a videó hosszát megnövelni?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám azt megoldani,hogy a video hosszabb legyen,mint a jelenlegi? Ez a video pptx fájlból lett konvertálva,amivel sokat dolgoztam. A problémám az,hogy a képkockák ne olyan gyorsan jelenjenek meg,vagyis legyen elég idő a feliratokat elolvasni? Több videoszerkesztőt próbáltam,nincs rutinom az ilyesmiben. Az idővonalon kell valamit beállítani úgy tudom,hogy egy képkocka mennyi ideig jelenjen meg. Remélem érthető a kérdésem. Aki jártas a videovágásban,az segítsen. A segítséget előre is köszönöm!2019. okt. 4. 09:14
1/1 anonim válasza:
és Sony Vegas pro-t használok.
Abban van egy olyan egyszerű megoldás, hogy lenyomod a [ctrl] billentyűt és azt nyomvatartva a videófájlt az egérre húzod amíg akarod és akkor lassabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!