World of Warcraft. Mi lehet a gond vele?
Figyelt kérdés
a kliensem 3.3.3a verzióval van fent a gépen, de én ezt vissza szeretném "patchelni" 3.3.2-re. kitöröltem a patch, patch1, patch2 file-okat de a repairer nem indul el valamiért. lomtárból vissszaraktam a helyükre a fileokat, vagyis raktam volna, de csak a patch.mpq nevű fájl volt ott. így most megy a játék 3.3.3a szervereken de néhány itemet kék-fehér kockás, kockának jelenit meg. mi lehet a baj?2010. júl. 15. 21:13
1/2 anonim válasza:
én is így jártam,hát el kell keserítselek de újra kell telepíteni mert asszem én nem találtam meg hgyan vissz patchelni,de ha megtalálod pls írd le emailben mert nekem is kellene
2/2 anonim válasza:
Nekem is újra kellett raknom az egész játékot..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!