Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet Media Player...

Hogy lehet Media Player Classichoz feliratot adni?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a feliratot, de nem tudom hogyan lehetne hozzáadni. Ha csak "belehúzom", úgy nem megy. Fontos, hogy ehhez a programhoz kell a felirat, nem másfajta lejátszóhoz.
2008. nov. 16. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom .avi filmről van szó. A felirat fájlnak, és a filmfájlnak azonosnak kell lenni betűről-betűre...ekkor ha elindítod a lejátszást rajta lesz a felirat is a képernyőn.

Én ugyan BsPlayert használok, és így működik...gondolom

MPC-vel is hasonló...

A felirat a filmhez van, nem a lejátszóhoz...előfordulhat, hogy csúszik a felirat, ekkor másik felirat után érdemes kutakodni.>>> [link]

2008. nov. 16. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tedd a feliratfájlt a film mellé ugyanabba a mappába,különben nem találja meg a mpc.Indítsd el a filmet,majd jobb klikk rajta.Feliratok menüpont alatt elméletileg ott lesz.
2008. nov. 16. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Két fajta feliratozás létezik.Az egyik az,hogy magában a filmben van benne a felirat,a másik meg,hogy külön töltöd le.
2008. nov. 16. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az MPC nem minden beállítással jeleníti meg a feliratokat. A következőt ellenőrizd (angol menüpontokat írok, én azt használom): View/Options menü -> Playback/Output

Itt a VMR7 (renderless) vagy VMR9 (renderless) legyen kijelölve. Próbáld ki mindkettőt. Program újraindítása után mennie kell.

2008. nov. 16. 16:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Kösztönöm mindenkinek!:) Az utolsó válaszoló alapján már van felirat, viszont duplán jeleníti meg, "árnyékszerűen" Ezzel mit lehetne tenni? És növelni a felirat méretét?
2008. nov. 16. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak nyomd meg a CTRL+L gombot.
2008. nov. 16. 17:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2008. nov. 16. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!