Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi áll le a gépem ilyen gyakran?

Marokmarcsi kérdése:

Mi áll le a gépem ilyen gyakran?

Figyelt kérdés

Pár napja muszáj volt engedélyezzem a frissítéseket a gépen, ami miatt órákig nem tudtam használni a gépet. Azóta volt jó néhány random leállásom, eleinte akkor is, ha csak neteztem, de az utóbbi időben már akkor is, ha F1 2016-ot játszom. Egyszerűen lefagy a gép és a hang beglitchel/eltorzul és úgy marad minden. Mivel F1 és a válogatott meccs miatt nemrég elkezdtem használni a Hola-t (erdélyi vagyok), eleinte arra gyanakodtam ezért kiszedtem teljesen, de nélküle is befagy az F1 16, pedig előtte soha nem csinált ilyet. Aida64 szerint 40 és 65 között van a proci hőmérséklete, tudom, ezek nem a legjobb értékek. Mit tehetek?

Konfiguráció:

ASUS GTX 750 TI, 2GB GDDR5, 128bit

AMD FX-6300 3,5 GHz

8 GB RAM

WIN10

2019. szept. 12. 10:49
 1/3 A kérdező kommentje:
mostanában már "csak" F1 216 közben áll le...
2019. szept. 12. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:

40-65 nem rossz érték. állítsd vissza a gépet egy olyan időszakra, amikor nem voltak rajta a frissítések.

Ha ezek után is fagyogat,egy szervizes átnézés / takaritás megérne egy misét.

2019. szept. 12. 13:57
 3/3 Shaddark ***** válasza:
Vagy told végig az összes frissítést mert középen abbahagytad...
2019. szept. 12. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!