Nem lehet újra telepíteni a programot. Mi a teendő ilyenkor?
Win + R billentyűkombinációval előhozod a futtatás ablakot, abba beírod, hogy regedit, enter, belépsz a Windows registry könyvtárába. Itt szigorúan figyelj, mert nem kezdőknek való. Ide kell elnavigálnod:
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\
Itt kikeresed a kérdéses progidat és törlöd - jobb klikk > törlés. Ezek után eltűnik a programok listájából és simán tudod telepíteni a szokásos módon.
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\
ezen belül nem látom, a játék bejegyzését sem
#2-es vagyok
Persze, hogy nincs a regisztrációs adatbázis uninstalljában, ha a vezérlőpultban a programok és szolgáltatásoknál se látod. Ahogy írtam kézzel szépen rákeresel erre a játékra a registry-ben és szépen egyenként kitörölsz minden rá vonatkozó bejegyzést.
Én is évek óta a Revo-val pucolom a gépet. Minden felesleges maradványt eltüntet, ellenben a mezei win eltávolítással.
Ha steam-es a játék akkor esetleg meg lehet próbálkozni a fájlok épségének a vizsgálatával, és helyreállításával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!