Oblivion lila talaj megoldás?
Figyelt kérdés
Hali.Feltettem az Oblivion nevű játékot majd ahhoz a magyarítást a játék megy minden nagyon jó csak a föld vagy talaj vagy fű már nem tom mi lenne annak a helyén ien lila térképszerűség van.Ezzel is élvezhető a játék csak zavar nagyon dzépen megköszönném ha valaki tudná rá megoldást.(Lehetőleg úgy hogy magyar maradjon a játék =.=.)2010. júl. 14. 17:45
1/6 anonim válasza:
Még sose láttam ilyet h lilával legyen őedg énis sokat játszodtam ezt a játékot.
De kusztom fegvyerek, pándélok, helyek, szereplőket, pucér nőket =)) és azokat itt le lehet tölteni.
És kb igy nézhetnek ki:
2/6 A kérdező kommentje:
Amm már megoldottam a magyarítás sz*rakodott de azé kössz :):
2010. júl. 20. 12:55
4/6 anonim válasza:
Kérdező!
Ne haragudj, de leírnád, hogy csináltad?:D Nekem is ilyen bajom van, és nem akarom feltenni ugyanezt a kérdést!:D
Előre is köszi!
5/6 A kérdező kommentje:
Elősször is leszedtem mindent.Felraktam az obliviont majd felraktam 1.2 ANGOL patchet és aztán a magyarítást.És nincs lila talaj.
2010. júl. 29. 10:20
6/6 anonim válasza:
Köszönöm szépen, megpróbálom megerőszakolni a sajátom is, hogy rendesen menjen!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!