Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 7 alatt nem tudok avi-t...

Win 7 alatt nem tudok avi-t dvd-re kódolni! Pontosabban kódol csak éppen 4,5Gb helyett csak 2,5Gb-re kódol! Több programot is próbáltam már és minddel ugyanez a helyzet! De ez nem mindig volt így. Nemrégen kezdte ezt csinálni kb 2 hónapja! Miért?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 16:43
 1/3 Diablo3 ***** válasza:
Én csak a convert x to dvd-t ismerem, bár a 7 alatt még nem futtattam. De nézd meg a beállításoknál, ott be lehet állítani, hogy mekkora méretűre kódolja a cuccokat. Lehet, hogy ott nincs beállítva valami.
2010. júl. 14. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam is különböző méretűek lettek a konvertált dvd-k. Van ami nálam is 2,5GB, van amelyik 4,5GB. A forrástól is függ a méret, nem mindig 4,5GB a végeredmény...,ha a legjobb minőségre állítod szerintem nem gond. Van hogy több filmet is egybe lehet tenni, egy lemezre és a minőség a jó marad.

De én még xp-t használok és ConvertX és DvdFlick progikat.

2010. júl. 14. 20:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Én is a Convertxtodvd-t használom és használtam. Eddig nem volt vele semmi gond,mindig 4468mb-ra van állítva és annyira is kódolta a filmeket függetlenül a forrás méretétől.Xp alatt semmi gond nincs vele rendesen kódol csak 7 alatt nem akarja az igazságot! Frissítések kivannak kapcsolva úgyhogy még arra sem lehet fogni!De azért köszönöm!Egyéb ötletek?
2010. júl. 15. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!