Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehet olyat csinálni, hogy...

Lehet olyat csinálni, hogy mondjuk felveszem a hangomat, és aláteszek dobot, meg ilyeneket? Ha igen, lécci írjátok le a program nevét!

Figyelt kérdés
Köszi:)
2008. nov. 15. 17:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem segített,mert azzal bontotttam ki,de :S,és xp-m van.
2008. nov. 21. 20:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Na végre sikerült,csak 1-2 dolgot bekellett állítanom,és köszi,örök hálás:)
2008. nov. 22. 13:07
 13/16 A kérdező kommentje:

(javítás:örök hálám)

Már csak elmagyaráznád,hogy,hogyan kell csinálni ezt,vagyis most arra vagyok kíváncsi,hogy milyen dalt tudok betenni,mert amit hangomat felvettem,azt nem lehet:S

Előre is köszi a segítséget:)

2008. nov. 22. 13:15
 14/16 A kérdező kommentje:
vagyis(bocsi,hogy ennyit kérek/kérdezek,tőled,de nem hallok semmi,nem tudom,hol lehet a hangot feljebb venni:S
2008. nov. 22. 13:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Hűha! Azt hiszem egy gyorstalpalót kell összeállítanom, vagy keresnem a neten. Az alapok nélkül nehéz + ezen a fórumon (mivel nem lehet képet küldeni) nehéz elmagyarázni.

Ami nagyon alap:

-lent a tálcán van az a kis hangszóró, arra jobb klikk aztán hangerőszabályzó megnyitása. Ott az első hármat ütközésig fel.

-ha éneket vagy szöveget akarsz felvenni, akkor kell egy mikrofon is (bár kell még más is, de egyelőre egy sima pc-s miki is megteszi)

A beállítása: kis hangszóró - jobb klikk - hangtulajdonságok beállítása - audio - hangrögzítés - hangerő - mikrofon kiválasztása

.

A programban:

-multitrack - "R" a felvétel gombja

a többi sávba keverhetsz zenét

Vagy!

-előbb a zene, aztán a felvétel. Így alakul ki egy szám. De a zenét is Neked kell megcsinálni ahhoz, hogy minden eredeti legyen.

A konkrét zeneíráshoz viszont más program kell, rengeteg hangmintával.

Nagyon nehéz ezen a fórumon erről a hatalmas anyagról beszélni, mert -többek közt- nincs képküldési lehetőség. Sok dologra Magadtól kell rájönnöd azáltal, hogy olvasol róla. Kezdve az alapoktól.

Elszúrtam, mert egy nehéz programot ajánlottam, bár ez most a legjobb, lehet, inkább valami egyszerűbbel kellett volna kezdeni.

Írj, hogy miként boldogulsz. Aztán ha végkép sehogy, akkor privátban folyt.köv.

2008. nov. 24. 00:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Néhány olvasnivaló e témában:

[link]

[link]

[link]

[link]

Egyelőre ez éppen elég.

2008. nov. 24. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!