Át tudom e vinni a gta onlineos adataimat?
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni hogy xbox360ról a dlck miatt át e tudom vinni a gta online adatait fiókostúl(ilyenekre gondolok hogy karakter autók ingatlanok stb...)xbox one ra
Válszokat előre is köszönöm.
Az Xbox Live miatt át kell a mentéseknek mennie automatikusan!
A DLC-kben nem vagyok biztos hogy meg maradnak-e mivel nem biztos hogy támogatja az egyik a másikat!
Álljunk meg egy szóra. Nem tudsz átvinni semmit. Elmondom miért, ugyanis a GTAV egy külön eset.
Először is a GTAVnek egy teljesen új (a PCvel megyegyező) verziója jelent meg Xbox Onera. Jobb grafika és az összes frissítés. Az Xbox 360as verzió fejlesztése az Ill Gotten Gains Part 2 Dlcvel befejeződött (úgy is mondhatjuk a Lowriders volt az első update ami csak Xbox/PCre jött ki). Így semmilyen 360 letöltés nem kompatibilis az Xbox One verzióval. Meg kell venned a játékot újra (a dlck amúgy mind ingyenesek egyébként, szóval az mindegy is).
A GTAV Online karriered egy másik dolog ugyanis az a Rockstar szerverekre mentődik. Ez lényegében minden amit elértél a saját karaktereddel (semmi köze a singlehez) multiban: házaid, fegyvereid, XP, autók + a pénz. Ennek az átvitelére bármilyen platformra sok évig biztosított lehetőséget a Rockstar a Social Club weboldalán keresztül, de ma már nem lehet megtenni. Tehát ha át akarsz menni bárhova 360ról akkor teljesen újra kell kezdeni az egészet. Az hogy ezt lezárták két fő oka van. Az egyik, hogy 360on elég könnyen lehet csalni magadnak vagyonokat; a másik, hogy Xbox Oneon el tudják adni a pénzkártyáikat. Igazi pénzért vehetsz játékbeli pénzt ami nekik nagyon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!