Játékok nagymamának?
Nagymamámon nemrég kezdtek el mutatkozni az Alzheimer kór tünetei. Arra gondoltam hogy beüzemelek neki egy számítógépet amire egyszerűbb játékokat telepítek. Remélem valamennyire meg lehet a betegség fejlődését ha egy kicsit többet gondolkodik mint azt a török szappanoperák igénylik.
Szóval arra kérlek titeket válaszolók, ajánljatok valami EGYSZERŰ játékot amit szerintetek a majdnem 70 éves nagymamám is tudna játszani. A lényeg hogy az irányítás egyszerű legyen. Amikre én gondolok hogy jó lenne azok főként ilyesmik mint pl.: Peggle, "Brick Breaker"(ebből jöhetne egy pár ajánlás konkrét játékra), Zuma(vagy valami hasonló)... csak azt szeretném hogy legyen választási lehetősége is.
Kérlek írjatok olyan számítógépes játékokat amiket szerintetek egy nagyi szívesen játszana.
#1 Minecraft, Terraria, Super Mario, Sonic... véleményem szerint az irányítás túl bonyolult, a játékok túl komplexek, egy tulajdonképpen teljes mértékben számítógépes analfabétáról beszélünk, valószínű nem fog wikit olvasgatni hogy most mit csináljon éppen Terrariában
A másik kettő jó ötlet, köszi
#2 a mahjongra gondoltam, csak nem írtam. Jó ötlet, tudnál valami konkrét játékot írni?
Sokféle mahjong/faltörő/flipper játék van ha valaki ismer konkrét játékot a műfajból ami jó, szívesen hallanám a konkrét játék címeket. Valamint egyszerűbb kártyajátékok jól látható szimbólumokkal, esetleg direkt idősebbeknek kitalált játékgyűjtemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!