Come back kérdése:
Hogy lehet megoldani Windows 10-en: a windows10 problémát észlelt ezért újraindul?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég (2 hete) volt windows update, és ilyet soha nem csinált előtte. Tegnap jelent meg először délelőtt folyamán és ma is sejtem ugyanabban a pillanatban. Asus laptopom van.
2019. aug. 24. 14:16
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Nálam ilyen nincs, mint a videóban. "Diagnosing your pc" meg ilyenek. Nálam csak a linkelt kép van, utána hosszan nyomom a kikapcs gombot, utána meg bekapcsolom a gépet. Mellesleg kínai nekem amit a youtubeon mond.
2019. aug. 24. 15:35
3/3 anonim válasza:
Most komoly??? Ennyire nem lehettek önállótlanok. ezer hasonló videó van a youtube-on!!!!
https://www.youtube.com/results?search_query=bad+system+conf..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!