Windows 10 frissítési probléma (? ) "Windows előkészítése" - Itt megállt a tudomány
Core i7 2720QM
24GB RAM
960GB SSD + 2.0TB HDD
GeForce GTX 770M
Szóval nem egy gyenge a laptop.
(Jó, a proci nem mai darab, de azért szerintem elég ütős konfig)
..
Leszenvedte magát a nagy frissítés, majd miután eljutott odáig, hogy indítsam újra, megállt ott, hogy "előkészítés, ne kapcsolja ki...."
Na igen, de 2 és fél óra elteltével se jutott előrébb..
Mérgemben kinyomtam, majd be a gépet.
3 másodpercig volt ot az "előkészítés" most meg elkedte letölteni UGYANAZT a frissítőpakkot ELÖLRŐL..
Ja, a rendszer PRO és jogtiszta (Nem tört vagy ilyesmi)
.. Jöhetnek az "USER ERROR" válaszok, de ami tény, hogy annak idején sem XP-n, sem 7-en soha nem volt még csak hasonló jellegű probléma sem
Na most meg ki van írva, hogy "naprakész"
De alatta meg, hogy nem sikerült a frisítés (Error: 0xc1900130
)
Lehetősége van újrapróbálkozni
Letöltés és telepítés
Na de ha rámegyek az utóbbira, akkor kezdődik az egész elölről
Hagynám, ha végig menne
De hiába várok órákig, megáll ott, hogy "előkészítés"
Korábban ez nem tartott tovább 3 percnél, elindult a folyamat.
De most már harmadjára futok neki
Először letöltés után órás szenvedés után kiírta, hogy nem sikerült a telepítés...
Másodszor letöltötte, telepítette majd újraindításkor megállt "előkészítés" közel 3 órát...
Ki-be kapcsolás után 3 másodperc volt az előkészítés, majd betöltött a rendszer, frissítés nélkül, de kiírta, hogy naprakész, illetve amit fent írtam.
Most ismét letöltötte, éppen telepít (még újraindítás előtt)
Ami érdekes, hogy a százalék össze-vissza ugrál.
Felmegy 74-ig, ott megáll, majd elölről kezdi.
Felmegy 94-ig, 10 percig áll, 95 majd hirtelen 30...
De már 100%-ot is írt ki kétszer.
Most éppen 94-en áll megint
Frissítési előzmények törlése, majd frissítés újbóli próbálkozás...
Amikor végigmegy, 100%, majd restart, és hiába, kiírja, hogy sikertelen volt (Több órás szenvedés után) majd a verzió marad a régi.
Megpróbáltam már a "frissítési segéd" - et, illetve a telepítőt magát is, de ugyanaz az eredmény mindenhol
Igazából magasról tojnék az egészre, de boot után a CPU 80%-on pörög, hála az ismételt frissítési próbálkozásnak...
Kilőni kézzel minden alkalmmal nem megoldás.
SFC/Scannow és DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Ezek is megvoltak, először talált hibát az SFC, majd a DISM után okénak tűnt, de most ismét hibákat talál..
(NEM TÖRTÉNT SEMMI VÁLTOZÁS A RENDSZEBEN EZALATT)
..
Ezek szerint már nincs más lehetőségem, mint egy tiszta telepítés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!