Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol lehet letölteni a Movie...

Hol lehet letölteni a Movie Maker-t?

Figyelt kérdés
És hogyan kell feltelepíteni a gépre? Sajnos nincs nagy tudásom e téren...
2008. nov. 15. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Igazából minden gépen fenn kéne, hogy legyen a movie maker. Nézd meg itt, mielőtt belekezdenél: Sajátgép-->Winchester ( C,D, bármi lehet)-->Program Files-->Movie Maker. Elvileg itt kéne, hogy legyen. Ha nincs akkor:

Előszőr is felmész erre a honlapra: [link]

Ezt írd be oda ahova a webes címeket szoktad beírni (pl. www.google.hu). Itt elindul egy letöltés ami letölti a Movie Maker-nek a telepítőprogramját. Miután befejezte a letöltést, kattints a megnyitás/futtatás gombra. Elindul egy telepítő. Kattinst a next gombra, pipáld ki a "i accept..."-et, és utáa az installra. Sajnos ez angol. Utána megnyitod a programot, és csinálod amit akartál. Valószínúleg fent van a gépeden, kis szerencsével magyarul.

2008. nov. 15. 11:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,de sajnos nem jött össze. Megnéztem a gépemen a programot,rajta van,de amikor video effekteket szeretnék alkalmazni kilép a programból...stb. Megpróbáltam ezt a tleepítést amit írtam (köszönöm szépen :) ),de sajnos nincs Windows Vista-m vagy mim.De azért köszi :)
2008. nov. 15. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom a Movie Maker 2-t keresed. Itt sok leírást találsz, és le is töltheted, telepítheted...

[link]

2008. nov. 15. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Lemaradt, hogy előbbi verziókat is megpróbálhatsz onnan letölteni ami xpn is fut. Bár szerintem az előző válaszoló válasza már megoldotta a problémád.
2008. nov. 16. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!