Meik a legjobb ingyenes és egyszeru virusirto?
Figyelt kérdés
és mit gondoltok az AVAST rol2010. júl. 13. 13:54
2/9 anonim válasza:
Az Avast sztem elég jó. Az AVG viszont nekem nem tetszett, mert semmit sem engedett letölteni. Nekem most Norton 360-am van.
3/9 anonim válasza:
Panda Cloud, nekem ez van fent egy éve és semmi gondom vele.
4/9 A kérdező kommentje:
jaja AVG nem rossz eszt hasznalom es nemvolt virusom se de ahogy mondtad semmit sem enged,még kikapcsolas utan is mukodik valamienszinten ezert gondoltam váltok AVAST ra jo otlet?
2010. júl. 13. 14:13
5/9 anonim 

válasza:

az Avast mellé biztosan kell kémprogram védő, mer az azzal a védelemmel nem rendelkezik
6/9 A kérdező kommentje:
Van Kerio tuzfalam az jo? :D
2010. júl. 13. 14:18
7/9 Oberle Gábor 

válasza:

"Meik a legjobb ingyenes és egyszeru virusirto?" -> Tapasztalatom alapján az Avast és a Microsoft Security Essentials.
8/9 anonim 

válasza:

Elvileg az avast! "barátja" a Kerio tűzfalnak, de lehet, hogy csak az előző verzió.
Valami kémprogi irtót meg feltétlen tegyél, ha más nem, 'több szem többet lát' alapon, főleg az avast mellé, hajlamos átengedni ezt-azt. A kémprogi irtót néha futtasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!