Windows-ról készült Ghost mentés frissítése ua, mintha újra telepíteném egy frissen letöltött telepítővel?
Csináltam mentést még régen, időnként frissítem, majd újra mentem a C-t. Ez így jó, vagy újratelepítéssel gyorsabb rendszert kapnék, egy friss telepítő készlettel?
8.1 és 10 esetén is érdekelne a válasz, köszönöm.
Szerintem rnedszer feltelepítésekor és bekalibrálásakor érdemes lementeni és nem frissíteni a mentést ha nem muszáj (adatokat szigorúan máshol tárolni).
Ekkor ha visszateszed, ugyanolyan gyors lesz mint újkorában.
Köszi. Igazából:
Amikor visszaállítom ghost-ból, majd elindítom a frissítést, az azóta kiadottak települnek és így csinálok egy új mentést ghost-ba. A rendszer ua, mintha frissen letöltött telepítőt tennék fel? Build számok azóta változtak...
Szóval az így időnként frissítgetett rendszer nem lassabb, mint egy frissen letöltött telepítőből feltett rendszer...? Jó régen telepítettem a win 10-et.
Na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!