Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan olyan kiegészítő...

Van olyan olyan kiegészítő (bővítmény) chrome-hoz, vagy firefox-hoz amivel le tudom tölteni a zenéket friskyradio-ról?

Figyelt kérdés

Csak mert most egy másik böngészőt (torch) kell használnom, és ugyan azzal gyorsan le tudok tölteni, csak nekem nagyon lassú mert 1 g memóri van a gépben, ezért jobb ha csak egy böngésző fut - ezért jobb lenne chrommal vagy firefoxal megoldani..

Nem is igazán értem miért van ilyen kevés ilyesmi bővítmény a chrome áruházban?

2019. aug. 14. 15:29
 1/1 Mr. V. ***** válasza:

A chrome csak népszerű, mert a google saját terméke, így ajánlgatja és a nép telepíti, csak nem tűnik fel senkinek, hogy észrevétlenül szinte naponta frissül, 2 hónap alatt akár 1,5GB szemetet hagyva maga után, ráadásul követ, árasztja a google felé az "anonim" statisztikákat, szóval aki ismeri és kicsit is ad az adatai biztonságára, az nem azt a böngészőt használja.

Opera, Firefox, Waterfox a javasolt.

Operában van egy GetThemAll nevű kiegészítő, ami minden videót, audiót, TS stream-et képes azonosítani, menteni.

Firefoxot jó ideje nem használok, de szerintem ott is hasonló néven találhatsz ilyen kiegészítőt.

2019. aug. 14. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!