ETS 2-ben szeretnék magyar mapot és csináltam dolgokat de nem működik. Tudnátok segíteni benne?
Euro Trucks Simulator 2-ben szeretnék magyar mapot és ezért letöltöttem a holtfixet és a hungary mapot. Ezeket behúztam a mod mappába. Ezért a módoknál megjelent a Hungary Map by Franklin007 (def). (ilyenkor nem kéne még a def-en kívül másnak is lennie?)
Aktiválom, utánna elindítom a játékot és kidob! Mit tudok ilyenkor csinálni?????
amit letöltöttél az kompatibilis a játék verziószámával?
Egyébként magyar térképhez új profilt kell létrehoznod, ott tudod kiválasztani a magyar térképet.
hivatalos oldalról töltsd le!
Itt mindig megtalálod a legfrssebbet.
Letöltés után kicsomagolod, lesz benne 3 fájl. Azokat kell beraknod a játék mod mappájába. Ezután megnyitod a játékot, rányomsz az új profilra, kitöltöd a szükséges adatokat és utána pedig nyomj rá a modkezelőre. Itt aktiválod a hungary mapot, majd mented, visszakerülsz a profil létrehozásához, ezután már ki tudod választani a magyar térképet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!