Website x5 ev. Használom nagyon jó de valamiért el kezd futni a szöveg! Miért van?
elkezd futni a szöveg a oldalon és nem tom leálitani
probáltam újra fel rakni a programot de nem változik!
kérlek segits: juhaszraymond@hotmail.com <- itt megmutatom neked!! www.break_rk.extra.hu
Sziasztok!
Nekem is ugyanez a bajom. KB 2 hét használat után meggajdul a cucc és mindenféle hibát nyom az oldalakba. Képeket fekete-fehérre változtatja és megtükrözi, vagy fejtetőre rakja. Szövegek futnak stb.... Aki tud valami tippet az kérem jelezzen.
Előre köszi!
ÜDv:Adi81
Sajnos bugos ez a program , nem oprendszerfüggő , mert nekem Vistával is meg XP-vel is eljátszott már hasonló dolgokat.Sem ujratelepités sem patch nem segit rajta. (nekem a legujabb van bár nem origi :S )
DE A LÉNYEG VAN MEGOLDÁS ! Bonyorult oldalnál ami sok elemet tartalmaz és sok formázás van ott nehezebb a dolog, de egyszerüen csak
belépsz az ablakba ami pl. szöveges tartalom és kivágod a CTRL+C -vel ami benne van, majd törlöd az oldalról az objektumot. beteszel egy ujabb objektumot az oldalra oda meg bemásolod a vágólap tartalmát. Formázni sajnos ujra kell mint irtam. Ha nem sikerül elsőre akkor beteszel 1-2 olyan ablakot még és kipróbálod melyik lesz ahol nem úsznak a betük, meg nem a tükörképe jelenik meg a képnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!