Szeretnék egy, a Gyakorikérdésekhez hasonló Appot készíteni. Milyen programot ajánlotok?
De akkor az legyen uncenzored!
Itt a legártatlanabb kérdést is törölik.
Hiába elavult a kinézete, ugyanúgy megvan a napi x-százezer látogatója. Az összes próbálkozás ami nagy hévvel meg akarta újítani a formátumot, és kijavítani minden rosszat amit ez az oldal elszúr és nem hajlandó fejleszteni megszűnt, mert nem volt látogatója vagy csak pár tíz ember. Megbuktak, mert hiába van egy oldalad, az embereket nem tudod a megszokott helyükről elvonzani, főleg egy tök üres oldalra ahol vagy nincs senki aki kérdezzen, vagy ha akad pár ember, akkor nem lesz aki válaszoljon.
A mobilos app pedig halott és rossz ötlet, mert komolyabb terjedelmű szöveget nem lehet érintőképernyőről bevinni. Aki pedig hanyag, lusta az elírásokat is kijavítani, szét van oltva hogy értelmezhetetlen amit ír, és rendkívül rombolja az oldalad színvonalát, ha tele van ilyen kérdésekkel. Mobilról pedig ez a jellemző sajnos.
Csak a kerdesre valaszolok, de remelem te is sejted milyen hulyeseg amit kerdeztel.
Programozashoz nepszeru IDE-k / szovegszerkesztok:
Visual studio, phpstorm, sublime, notepad++
Nem fogod meguszni valami osszekattintgatos programmal.
több, mint 5 éve vagyok aktív tag, itt az oldalon kisebb fejlesztések is eléggé zavaróak tudnak lenni, mert megint meg kell szokni őket
webfejlesztőként nem sok elavult dolog tűnik szemben itt, a technológiai háttér mind1 kb milyen, mert amit én látok ebből az max a sebesség
mondjuk én gépen nézem, telefonon nem nagyon, de ha lenne app azt se használnám
te telefonos appra gondolsz, vagy webes felületre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!